Remember the dragons... ging op 26 december 2017 in première in de Kopergietery (Gent), en was tussen 2017 en 2020 te zien in België, Nederland, Luxemburg, Zwitserland, Frankrijk en Italië.

Remember the dragons... (10+)

 

 

‘Leugens, fantasie, verhalen, het was en is dagen nadien nog heerlijk zweven op de grens tussen ficties en waarheden.’

Tuur Devens, theaterkrant.nl

Een meisje uit Marokko heeft nooit honger, voelt geen pijn en heeft nauwelijks slaap nodig. Een Deense jongen weet al sinds zijn vierde dat hij liever een meisje wil zijn. Een leeftijdsgenoot uit Zuid-Afrika maakte met zijn grootvader tientallen graancirkels. ‘s Nachts, in het grootste geheim. Remember the dragons… is een feest van de leugen, en dompelt je onder in een bad van verhalen die te absurd lijken om waar te zijn.

Remember the dragons… laat jong en oud vanuit verschillende perspectieven naar verhalen kijken en luisteren, en stuurt je naar huis met een bijzondere reeks gedeelde herinneringen - en een prachtig fonkelende maansteen.

Remember the dragons... is een multimediavoorstelling voor iedereen vanaf tien jaar. Als jongere neem je plaats aan een grote ovalen tafel met dertig televisieschermen, als ouder of begeleider neem je plaats in een interactieve wachtzaal die live in verbinding staat met de tafel.

Opgelet: In Remember the dragons… worden vijftien verschillende talen gesproken. Alle verhalen worden ondertiteld.

www.berlinberlin.be